Over het algemeen hanteren wij een levertijd van 1-3 werkdagen. Mochten we dat bij een bepaald product niet kunnen halen dan ontvang je altijd een bericht van ons. Daarin vind je dan de aangepaste leverdatum.

Je kunt een account aanmaken op deze pagina. In je account omgeving kun je je bestellingen volgen en je gegevens updaten.

Ga naar mijn account. Onder het kopje bestellingen selecteer je de bestelling die je wilt volgen. Vervolgens kun je de huidige status van deze bestelling bekijken.

De terugbetaling, na een herroeping of annulering zal nadat wij de retourzending hebben ontvangen, binnen 14 dagen worden gestort.

Wanneer je meer dan één product retourneert, is het mogelijk dat je voor elk geretourneerd product een afzonderlijk retourneerbericht ontvangt.

Om een volledige terugbetaling te ontvangen, is het belangrijk om je product in de originele staat te retourneren. Dit betekent dat je het product mag bekijken maar niet mag gebruiken (het is bijvoorbeeld niet mogelijk om met een pan te koken en hem vervolgens terug te sturen en volledige terugbetaling te krijgen).

De retourzending is gratis als je gebruikt maakt van onze retourprocedure en dien je akkoord te gaan met de voorwaarden. Als je ervoor kiest het product via een andere koerier te retourneren, dan zijn die kosten voor jouw eigen rekening.

Nog steeds hulp nodig?

info@zitgerei.nl

Stuur ons een mailtje.