De laatste tijd zijn groene eetkamerstoelen steeds populairder. De kleur groen in ons interieur zien we überhaupt steeds vaker voorbij komen. Het is verfrissend, stoer en brengt sfeer in huis. Bij Zitgerei vind je een ruim aanbod van verschillende soorten groene eetkamerstoelen. Uiteraard hebben wij hierbij rekening gehouden met verschillende stijlen, er zit dus altijd een model tussen die goed zal passen bij je eettafel!

Toont alle 3 resultaten

Comfortabele eetkamerstoel in het groen

Naast dat de stoelen goed te combineren zijn met verschillende stijlen en andere kleuren, zijn deze ook nog eens erg comfortabel. Met rug of armleuning en de juiste zitting, ultiem zitcomfort, dat is waar je van verzekerd bent! Ook het onderstel kan behoorlijk uiteenlopend zijn, metaal of met wieltjes. Wat je stijl ook is, met een groene eetkamerstoel maak je het helemaal af!

De kleur groen in de eetkamer

Groen is ontzettend goed te combineren. Het is een mooie basis kleur die we veel terugzien in de interieurs tegenwoordig. Je kunt ervoor kiezen om dit te combineren met andere tinten of juist een hele andere kleur. Een ding is in ieder geval zeker. Je eettafel zal er in combinatie met de nieuwe stoelen weer geweldig uitzien. Vooral houten tafels staan mooi bij de groene eetkamerstoelen. Door dit te combineren met verschillende natuurtinten, zullen je vrienden en familie versteld staan door de fantastische look!

Combineren van groene eetkamerstoelen

Het leuke van deze stoelen is dat ze goed te combineren zijn, zowel met andere kleuren en materialen als met andere groentinten. Stel dat je een eettafel hebt waar 6 stoelen aanpassen. Dan is het leuk om drie verschillende tinten te kiezen. Dit geeft een speels effect en brengt sfeer en warmte in huis. Daarnaast zul je de kleur niet zo snel zat raken omdat de uitstraling afwisselt. Dit is een groot voordeel en voor veel mensen een van de redenen om voor een groene tint te kiezen!

Een ruim assortiment met verschillende materialen en stijlen

Leer of toch metaal, modern of toch klassiek, het is allemaal mogelijk wanneer je kiest voor een groene eetkamerstoel. Naast dat de stoelen zo goed te combineren zijn, zijn de mogelijkheden ook nog eens eindeloos. Verschillende soorten stijlen en materialen zijn voorhanden wanneer je kiest voor deze kleur. Dit is ook een van de redenen waarom het in zoveel huishoudens naar voren komt. Veelzijdig en een gezellige sfeer, dat kun je verwachten wanneer je deze stoelen bestelt!